Overheerlijke groentespaghetti

Ingrediënten:
  • Parmezaanse kaas
  • Rode ui
  • Olijven
  • Kokosvet
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Peper en zout
  • Onze groentepasta
  • Een teentje knoflook
  • Groene pesto
Bereiding:
  1. Kook water in de waterkoker
  2. Snipper de ui en bak met een beetje kokosvet (roomboter kan ook) ongeveer 5 minuten, voeg de laatste minuut de knoflook toe (met een knoflookpers)
  3. Snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes en de olijven in plakjes
  4. Blancheer de groente spaghetti 1 minuut in een pan met het hete water op hoog vuur
  5. Giet de groente spaghetti af en meng met de tomaatjes, olijven, ui en knoflook en groene pesto
  6. Voeg naar smaak een beetje peper en eventueel zout toe
  7. Rasp de Parmezaanse kaas er overheen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *