In rechte lijn van de fotobox in je webshop

Het fotograferen van producten voor een webshop of website is een tijdrovende bezigheid. Zeker als die foto’s dan ook nog eens een bepaalde plaats in een rij moeten krijgen. EGRS, een spin-off van groenten- en fruitgroothandel Euro Gijbels in Geel, bedacht er een oplossing voor die wordt aangeboden in combinatie met hun bestelapp iSales. Ze maakten de koppeling van een fotobox waarin voorwerpen in 2D of 3D worden gefotografeerd, met een webshop. De innovatie wordt vandaag voorgesteld in Hasselt.

“We boden al langer onze app iSales aan waarbij klanten in de retail makkelijk bestellingen kunnen doorgeven”, legt COO Gunther Aerts van EGRS uit. “Maar we moesten die telkens op maat van een nieuwe klant maken, waarbij de kostprijs opliep. Nieuw is nu dat de klant zelf zijn app kan aanmaken in de cloud en die helemaal kan personaliseren. Voortaan betaalt hij een kost per transactie, wat de instapdrempel fors verlaagt.”

Bij de oplossing hoort ook een machine waarmee beelden in 3D of 2D van producten kunnen worden gemaakt. “Het gaat om een box waarin camera’s, verlichting en een draaischijf zijn gemonteerd”, legt Aerts uit. “Het is een Nederlandse product en we hebben de link gelegd naar de webshop. Via het scannen van de barcode komt het product daar meteen op de juiste plaats te staan. Voor zover we weten, bestaat deze combinatie nog niet.”

Voor de marketing en sales sloot EGRS een samenwerkingsovereenkomst met Scapta uit Hasselt, een specialist in ERP-pakketten. Beiden stellen vandaag hun nieuwigheden voor aan een publiek van potentieel geïnteresseerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *